SANDHAMN SEA CLUB

 

Informationen nedan är från 2014, inom kort uppdaterar vi sidan med årets program!

 

Surf & Turf i Sea Club Pool Bar

 

Sea Club är ett skönt område med avslappnat poolhäng. Här serverar vi,  i  samarbete med Stensåkra Chark & Deli, en poolmeny med bl.a. härliga korvar. Vad sägs om en lammkorv med chimichurri, ramslöksgrill med potatissallad eller varför inte en salsiccia?

 

Här serveras även:

• Sebbes Ceasarsallad med nygrillad kyckling

• Sea Food Rolls

 

All mat serveras över disk och alla rätter finns som take away. Ingen bordsbokning, här är det drop-in som gäller.

 

Barn och barnvagnar är välkomna.

 

Sandhamn Sea Club

Sandhamn Sea Club är en perfekt plats för avslutning på en somrig dag eller en ultimat start på en fantastisk festkväll. Under sommaren har vi trubadurer, trion och liveband som underhåller alla partysugna båtmänniskor och landkrabbor. Här kan ni umgås och mingla en stund innan middagen till livemusik från scenen. I sommar har vi vårt lekrum öppet under vardagarna med lekledare och på lördagar har vi knattevärd som tar hand om barnen under lek, bus och äventyr. Följ vårt program här. 

 

Glass i stora lass

I glasskiosken, vid mini-golfbanan, kan du svalka dig med gräddig kulglass från Triumfglass. Här serveras även kaffe. Glasskiosken har öppet dagligen kl. 10.30 - 18.00 med reservation för dåligt väder. Från den 10 augusti har glasskiosken endast öppet under helger vid fint väder!
 

 

Från september till början av juni kan du hyra Glashuset i Sea Club. Det passar utmärkt till en annorlunda middag eller temafest. Kontakta Sandhamn Seglarhotells bokning på tfn 08-574 504 10 för mer information och bokning.