Stressfri

skärgårdsmiljö.

Året om.

Utvalda erbjudanden

Upplevelse- & konferenshotell med egen gästhamn i Stockholms skärgård

Varmt välkommen till året-runt-destinationen Sandhamn och vårt skärgårdshotell. Här kan du uppleva Stockholms skärgårds när den är som bäst med bad, båtliv och nöjen.

Till oss kan du komma om du vill mötas i en unik och inspirerande miljö med havet och naturen som närmaste granne. Det kan vara ett mindre möte, konferens, med vänner och familj för att fira en familjehögtid eller varför inte prova något av våra weekendpaket. Om du kommer med båt så går även det bra då vi har en egen gästhamn. Du bokar din båtplats i förväg och som båtgäst får du fritt tillträde till hotellets spaanläggning.

Vad händer på hotellet?

Sandhamn för alla tillfällen

Semester i skärgården, mys med barnen, konferens med företaget eller en avkopplande eller aktiv weekend med dina käraste.
Hur vill du utforska Sandhamn och Stockholms ytterskärgård?

Hotellets egen gästhamn

Du vet väl att vi har en egen gästhamn för våra hotell- och restauranggäster.

#sandhamnseglarhotell

Våra gäster delar med sig av sina upplevelser.

Soluppgång 🌞😍🌞 Soluppgång 🌞😍🌞
Vad gör man i skärgården på vintern? 🤔 Jo, Vad gör man i skärgården på vintern? 🤔 Jo, spelar pingis med havsutsikt bland annat 🏓
Vem ska du fira Alla Hjärtans Dag med? ❤️❤️❤️
Ta med hela familjen till Sandhamn under sportlove Ta med hela familjen till Sandhamn under sportlovet! Vi har paket för 1, 2 & 3 dagar. Vi hittar på massa skoj som bad i poolen, tipspromenad, korvgrillning, reflexpromenad och lekrum. Boka vårt erbjudande via vår hemsida www.sandhamn.com 👍 Varmt välkomna!
Ta med hela familjen till Sandhamn under sportlove Ta med hela familjen till Sandhamn under sportlovet! Vi har paket för 1, 2 & 3 dagar. Vi hittar på massa skoj som bad i poolen, tipspromenad, korvgrillning, reflexpromenad och lekrum. Boka vårt erbjudande via vår hemsida www.sandhamn.com —> länk i bio 👍 eller reception@sandhamn.com eller ring 08 574 504 00 så berättar vi mer! Varmt välkomna!
Samling på bryggan! 👍 Dags för aktiviteten ”39 stegen” med @sandhamnsguiderna ☀️☀️☀️
Wow vilken dag! 🌞🌞🌞 Segelbåtarna från @ Wow vilken dag! 🌞🌞🌞 Segelbåtarna från @outsegling ligger startklara för en härlig eftermiddag på sjön med vår konferensgrupp i strålande solsken ☀️ #konferensaktivitet #outseglingsevenemang #sandhamn #sandhamnseglarhotell
14-16 februari hälsar vi er välkomna till Sandha 14-16 februari hälsar vi er välkomna till Sandhamn på en mysig alla hjärtans dag-weekend ❤️ Pris 1250 kr per person inkl. spa, frukost, två nätter i dubbelrum samt en tvårätters middag i Seglarrestaurangen 😍 Boka ditt paket på www.sandhamn.com ❤️ Varmt välkomna!
Vilka band vill du se på Sandhamn i sommar? 🥳 Vilka band vill du se på Sandhamn i sommar? 🥳 pssst, onlinebokningen är öppen redan nu om du vill boka rum 🌞 www.sandhamn.com 👍 Varmt välkomna!