Fantastisk

skärgårdsmiljö

Året om

Utvalda erbjudanden

Upplevelse- & konferenshotell i Stockholms skärgård

Varmt välkommen till året-runt-destinationen Sandhamn och vårt skärgårdshotell. Här kan du uppleva Stockholms skärgårds när den är som bäst med bad, båtliv och nöjen.

Till oss kan du komma om du vill mötas i en unik och inspirerande miljö med havet och naturen som närmaste granne. Det kan vara ett mindre möte, konferens, med vänner och familj för att fira en familjehögtid.

Vad händer på hotellet?

Sandhamn för alla tillfällen

Semester i skärgården, mys med barnen, konferens med företaget eller en avkopplande eller aktiv weekend med dina käraste.
Hur vill du utforska Sandhamn och Stockholms ytterskärgård?

#sandhamnseglarhotell

Våra gäster delar med sig av sina upplevelser.

På söndag är det mors dag och då bjuder vi all På söndag är det mors dag och då bjuder vi alla mammor på lunch i Seglarrestaurangen 😍 Bord bokar ni via hovmastare@sandhamn.com ☀️ Vi har även rum lediga på hotellet om ni vill skämma bort mamma lite extra med en övernattning 😍 Varmt välkomna!
Finns det något som slår våren i ytterskärgår Finns det något som slår våren i ytterskärgården? ❤️⛵️
Gillar ni våran nya fina del av uteserveringen? H Gillar ni våran nya fina del av uteserveringen? Här har vi havsutsikt och sol nästan hela dagen 🌞
Rivstarta helgen med ett glas i solen på terrasse Rivstarta helgen med ett glas i solen på terrassen 🥂 Baren öppnar kl. 15 och köket kl. 17 🌞 Ikväll serveras confiterad vårkyckling med fänkål och potatispuré 125:- Varmt välkomna! 👍🐥🌞 #sandhamnseglarhotell #kristihimmelsfärd #onsdagshäng
Unna dig & koppla av med en välgörande behandlin Unna dig & koppla av med en välgörande behandling i Seglarhotellets spa 21/5-23/5.

Ansiktsbehandling 25 min/ 545 kr- rengöring & peeling, härlig massage och multivitaminmask som ger din hud lyster & massor av fukt. 
Kroppsmassage 25 min/545 kr

Ansiktsbehandling 50 min/1095 kr-peeling, rengöring, massage och mask för ansiktet som tillför näring och fukt.

Färgning fransar & bryn med plockning 
495 kr

Boka din tid genom att messa till 
073-9398444 och uppge vilken/vilka behandlingar du önskar. 
Uppge ditt namn och om du vill komma fm el em.
Varmt välkomna!
Äntligen fredag 🤩 idag kör vi pangpris på räkor och rosé 15,00-17,00 - 195:- 🦐 Varmt välkomna! 👍☀️⛵️
Vi ses ikväll! 🌮 #mexicannight #cerveza #tequi Vi ses ikväll! 🌮 #mexicannight #cerveza #tequila #sandhamnseglarhotell
Äntligen måndag! Välkomna till terrassen i efte Äntligen måndag! Välkomna till terrassen i eftermiddag 🌞
Idag har vi rosa tema på terrassen 🌸 Ett glas Idag har vi rosa tema på terrassen 🌸 Ett glas rosé och rökta räkor med bröd och vitlöksmajonnäs 195kr 🤗 Pangpris även på flaska rosé 249kr 👍 Öppet från 15,00! Välkomna 🦐