Viveca Stens romaner

MORDVANDRING I SKÄRGÅRDEN

”Morden i Sandhamn” har blivit en supersuccé, både böckerna och TV-serien. Nu kan du uppleva Sandhamnsmorden i sin rätta miljö, i dramatisk natur på gränsen mellan Stockholms skärgård och det öppna havet.

Bjud med den du älskar eller kom med familjen eller kompisgänget. Ni får en ”Morden i Sandhamn-karta”, som skapats av böckernas författare, Viveca Sten. Promenera i vacker natur och genom smala gränder, på de platser där kusliga mord ägt rum i böckerna. Mordvandringen är ett måste för dig som läst böckerna eller följt TV-serien. Den är även ett spännande inslag för alla andra.

Ryggsäcksfika

Förgyll promenaden med kaffe och fikabröd. Köps i receptionen.

Njut av god mat och vårt spa

Sandhamn Seglarhotell är öppet för weekendgäster från maj-oktober. I vårt utomhus-spa kopplar du av med badtunnor, vedeldad bastuflotte och kan ta ett uppfriskande dopp i havet. Du kan också sätta dig till rätta i bubbelpoolen i vårt inomhus-spa eller simma några längder poolen. Seglarrestaurangen serverar god skärgårdsmat när du blir hungrig. Du äter med utsikt över byn och hamnen. Österut ser du havshorisonten och västerut ser du inloppet till Sandhamn.