Sandhamn Seglarhotell har en egen gästhamn

VÄLKOMMEN TILL HOTELLETS EGEN GÄSTHAMN

Från och med sommaren 2016 har Sandhamn Seglarhotell en egen gästhamn avsedd för hotellets och våra restaurangers gäster.

Nu kan vi äntligen ta hand om våra båtburna gäster på allra bästa sätt. Med Sandhamns mest välskötta och bästa båtplatser och med egen hamnpersonal. Hamnen är belägen längst österut i Sandhamn och har ca 30 platser i varierande storlekar. Det är ingen vanlig gästhamn utan här vill vi att du ska känna dig som Seglarhotellets gäst med tillgång till många av hotellets bekvämligheter och förmåner. Våra hamnavgifter är jämförbara med andra hamnavgifter i Sandhamn men under maj-september tar vi även ut en voucherkostnad om 300 kr i förskott. Vouchern kan användas som betalning i någon av alla hotellets restauranger och barer och är då värd 350 kr.

BOKNINGSBARA DYGNS- OCH RESTAURANGPLATSER

Vi erbjuder ca 30 dygnsplatser i varierande storlekar samt under normal och högsäsong även fyra restaurangplatser för båtar upp till max 2,8m bredd.

Restaurangplatserna har tre olika tidsslottar (10.00-14.00, 14.00-18.00 samt 18.00-10.00) och är tänkta för dig som vill äta lunch eller middag hos oss men inte stanna ett helt dygn. När du bokat en båtplats ska du kunna vara helt säker på att ditt besök hos oss går smidigt. Från ankomst till att du lägger loss igen på väg hemåt. Vill du boka bord i Seglarrestaurangen gör du det som vanligt med hovmästaren. Boka båtplats gör du online här på hemsidan eller via telefon och mejl med vår hamnkapten.

I hamnavgiften ingår följande
Duschar, toaletter och bastu i Sea Club-området (separat herr & dam)
Fri entré till Sea Club-området med utomhuspool under sommartid.
Fri entré till vårt SPA & Gym med inomhuspool, bubbelpool och bastu.
Egen sopstation i Sea Club-området.
Gratis WiFi i hamnen.
Reducerat pris på hotellets frukostbuffé (150kr istället för ordinarie 200kr)
Förtur i kö till hotellets nattklubb.

HAMNGÄST = HOTELLGÄST

Som hamngäst hos oss vill vi verkligen att du ska känna dig som vår hotellgäst. Väl tilltagna duschar, toaletter och bastu (igångeldad mellan 16.00-20.00) hittar du inne i vårt Sea Club-område där du även hittar vår utomhuspool och vår Poolbar. Vill du hellre duscha, bada och relaxa i vår SPA & Gym-avdelning på hotellet går det förstås också bra (ta med egen handduk). En egen sopstation för våra hamngäster finns också i Sea Club-området. Som vår gäst har du tillgång till gratis Wifi i hamnen, reducerat pris på vår frukostbuffé (150kr istället för ordinarie 200kr) och förtur i kö till hotellets nattklubb.

RESTAURANGVOUCHER

Till hamnavgiften på alla våra olika båtplatser tillkommer under maj-september en voucheravgift på 300 kr per dygn och båt. Vouchern är värd 350kr och du använder den som betalning, under din vistelse i Sandhamn, i någon av hotellets alla restauranger och barer eller till en behandling i vårt SkärgårdsSpa. Stannar du flera nätter väljer du själv om du vill använda dina vouchers vid ett och samma tillfälle eller om du använder en voucher (350 kr) per dag. Vouchern är bara giltig under ditt besök i Sandhamn och kan inte användas vid ett annat, senare tillfälle. Vi lämnar ingen växel på vouchern.

KONTAKT

OBS! Under lågsäsong bokar du plats med receptionen på 08-574 504 00 eller reception@sandhamn.com och strax före ankomst kontaktar du hotellets journummer 070-574 50 35 så möter vi upp och hjälper till med förtöjning, bordsbokning eller vad du önskar hjälp med.

Hamnkapten:
Tel. 08-574 504 26
E-post: hamnkapten@sandhamn.com

I Sandhamn finns även Sandhamns Gästhamnar som drivs av Kungliga Svenska Segel Sällskapet (KSSS) med totalt ca 400 gästplatser i Sandhamn och intilliggande Lökholmen och Telegrafholmen. Så är det fullbokat i vår hamn finns stora möjligheter att få hamnplats hos KSSS.

Information
– In- och utchecking för dygnsplatser är kl. 12.00
– Flytande tömningsstation (septik) finns mellan Sandhamn och Lökholmen.
– Sjömacken i Sandhamn erbjuder bensin, diesel, gasol, godis, glass samt nödvändiga tillbehör till båten. Kontoautomaten är öppen hela året, dygnet runt och butiken har öppet sommartid. Tfn 08-571 532 42
– Insegling till Sandhamn från fyrbelysta leder från nordväst och sydost. Grundgående båtar kan också välja den av KSSS märkta leden mellan Telegrafholmen och Lökholmen.
– Position 59 °17,19 N  18°55,0 E