Sandhamn Seglarhotell har en egen gästhamn

VÄLKOMMEN TILL HOTELLETS EGEN GÄSTHAMN

Från och med sommaren 2016 har Sandhamn Seglarhotell en egen gästhamn avsedd för hotellets och våra restaurangers gäster.

Nu kan vi äntligen ta hand om våra båtburna gäster på allra bästa sätt. Med Sandhamns mest välskötta och bästa båtplatser och med egen hamnpersonal. Hamnen är belägen längst österut i Sandhamn och har ca 30 platser i varierande storlekar. Det är ingen vanlig gästhamn utan här vill vi att du ska känna dig som Seglarhotellets gäst med tillgång till många av hotellets bekvämligheter och förmåner. Våra hamnavgifter är jämförbara med andra hamnavgifter i Sandhamn men under helger lågsäsong och alla dagar under högsäsong tar vi även ut en voucherkostnad om 300 kr i förskott. Vouchern kan användas som betalning i någon av alla hotellets restauranger och barer och är då värd 350 kr.

BOKNINGSBARA DYGNS- OCH RESTAURANGPLATSER

Vi erbjuder ca 30 dygnsplatser i varierande storlekar samt under högsäsong även fyra restaurangplatser för båtar upp till max 2,8m bredd.

Restaurangplatserna har tre olika tidslottar (10.00-14.00, 14.00-18.00 samt 18.00-10.00) och är tänkta för dig som vill äta lunch eller middag hos oss men inte stanna ett helt dygn. När du bokat en båtplats ska du kunna vara helt säker på att ditt besök hos oss går smidigt. Från ankomst till att du lägger loss igen på väg hemåt. Vill du boka bord i Seglarrestaurangen gör du det som vanligt med hovmästaren. Boka båtplats gör du online här på hemsidan eller via telefon och mejl med vår hamnkapten.

I hamnavgiften ingår följande
Duschar, toaletter och bastu i Sea Club-området (separat herr & dam)
Tillgång till Sea Club-området med utomhuspool under sommartid.
Reducerat pris till vårt SPA & Gym med inomhuspool, bubbelpool och bastu.
Egen sopstation i Sea Club-området.
Gratis WiFi i hamnen.
Fri entré till hotellets nattklubb.

HAMNGÄST = HOTELLGÄST

Som hamngäst hos oss vill vi verkligen att du ska känna dig som vår hotellgäst. Väl tilltagna duschar, toaletter och bastu (igångeldad mellan 16.00-20.00) hittar du inne i vårt Sea Club-område där du även hittar vår utomhuspool och vår Poolbar. Vill du hellre duscha, bada och relaxa i vår SPA & Gym-avdelning på hotellet går det förstås också bra mellan klockan 8.00-16.00. Pris: 150 kr/vuxen och barn (upp till 12 år) 75 kr/barn. En egen sopstation för våra hamngäster finns också i Sea Club-området. Som vår gäst har du tillgång till gratis Wifi i hamnen och fri entré till hotellets nattklubb.

RESTAURANGVOUCHER

Till hamnavgiften (gäller helger 5 maj-22 juni och 14 augusti-29 oktober samt alla dagar 22 juni-13 augusti) på alla våra olika båtplatser tillkommer en voucheravgift på 300 kr per dygn och båt. Vouchern är värd 350 kr och du använder den som betalning, under din vistelse i Sandhamn, i någon av hotellets alla restauranger och barer. Stannar du flera nätter väljer du själv om du vill använda dina vouchers vid ett och samma tillfälle eller om du använder en voucher (350 kr) per dag. Vouchern är bara giltig under ditt besök i Sandhamn och kan inte användas vid ett annat, senare tillfälle. Vi lämnar ingen växel på vouchern.

HYR HELA HAMNEN

Är ni intresserad av att hyra hela hamnen? Kontakta Sandhamn Seglarhotells bokning för offert på tfn 08-574 504 10 eller via e-post konferens@sandhamn.com. Vår bokning har öppet vardagar mellan 8:30–16:00.

KONTAKT

Hamnkapten
Tel. 08-574 504 26
E-post: hamnkapten@sandhamn.com

I Sandhamn finns även Sandhamns Gästhamnar som drivs av Kungliga Svenska Segel Sällskapet (KSSS) med totalt ca 400 gästplatser i Sandhamn och intilliggande Lökholmen och Telegrafholmen. Så är det fullbokat i vår hamn finns stora möjligheter att få hamnplats hos KSSS.

Information
– In- och utcheckning för dygnsplatser är kl. 12.00
– Flytande tömningsstation (septik) finns mellan Sandhamn och Lökholmen.
– Sjömacken i Sandhamn erbjuder bensin, diesel, gasol, godis, glass samt nödvändiga tillbehör till båten. Kontoautomaten är öppen hela året, dygnet runt och butiken har öppet sommartid. Tfn 08-571 532 42
– Insegling till Sandhamn från fyrbelysta leder från nordväst och sydost. Grundgående båtar kan också välja den av KSSS märkta leden mellan Telegrafholmen och Lökholmen.
– Position 59 °17,19 N  18°55,0 E