JULBORD ELLER JULFEST I VINTRIG SKÄRGÅRD

För konferenser och större privata grupper

Julbord

På Sandhamn Seglarhotell infinner sig julkänslan när vi dukar upp till vårt julbord i Stockholms skärgård. Du kan skåla in kvällen med dina kollegor och vänner i vårt utomhus-spa med badtunnor och vedeldad bastuflotte, och sedan slå dig ner i Seglarrestaurangen för att avnjuta julbordet.

Efter julbordet kan du njuta av en drink och skön musik i baren. Sjunk ner i en skön fåtölj och känn hur avslappnad julen kan vara. Du övernattar på hotellet och dagen efter förser du dig av vår generösa frukostbuffé.

Julfest

Boka årets viktigaste fest på Sandhamn Seglarhotell.

Julmusiken går över till discolåtar i ett högre tempo från DJ-båset och baren öppnar. Discolamporna leder vägen till dansgolvet där ni kan visa era bästa steg fram till småtimmarna. För de mindre danssugna finns mingellokalen intill för att sitta och prata, eller för den som behöver vila benen mellan alla danssteg.

KONTAKT OCH BOKNING

För förfrågningar och bokning, kontakta Sandhamn Seglarhotells bokning på tfn 08-574 504 10 eller via e-post konferens@sandhamn.com. Vår bokning har öppet vardagar mellan 8:30 – 16:00.

Övriga försäljningsfrågor eller visning av hotellet, vänligen kontakta oss:

Annika Rydén
annika.ryden@sandhamn.com
+46 (0)70-68 98 060

Sara Afzelius
sara.afzelius@sandhamn.com
+46 (0)8-574 504 10