Tjejgäng som skålar

Svensexa & Möhippa i Stockholms skärgård

Skärgården och Sandhamn Seglarhotell är en perfekt plats för en svensexa eller möhippa i Stockholm.

Sandhamn ligger långt bort från vardagen men ändå så nära Stockholm, att det är lätt att ta sig hit. Anländ i Sandhamn med en skärgårdsbåt från Stavsnäs Vinterhamn eller från Stockholm, RIB-båt från Stockholm eller kanske en segling från Värmdö. Välj det smidigaste eller det mest äventyrliga färdmedlet.

På hotellet, på ön och i skärgården runt Sandhamn finns oändliga möjligheter till aktiviteter som passar svensexor och möhippor. På plats på ön kan t.ex. erbjuda allt från segling, lerduveskytte, paddling, crosstraining och fiske till whisky- och vinprovningar och bastuflottar och badtunnor.

Ät middag i Seglarrestaurangen  avsluta sedan kvällen med härligt snack eller fortsatt festande tills sängen lockar.

En härlig frukostbuffé serveras dagen efter och om ni vill passar ni sedan på att ta igen er i vår relaxavdelning med bubbelpool, pool och bastu innan hemfärd.

Förslag på aktiviteter i samarbete med lokala aktörer
Lerduveskytte
Duvskytte är en uppskattad aktivitet för såväl nybörjaren som den vane jägaren. Skjutbanorna ligger på den närliggande ön Björkö och i aktiviteten ingår båttransporten tid och tillbaka. Ni kan skjuta parallellt, individuellt eller tävling. Roligt, kraftfullt och lärorikt.
Tid: 1,5 timme inkl. båttransport.
Övrigt: Kräver dagsljus. Skjutning ej tillåten 10/6-20/8.
Guidad kajakpaddling
Upptäck Sandhamns omnejd och den yttersta skärgården på en guidad kajaktur. Ta med fika/lunch och duka upp på ett soligt skär. Tillsammans med en erfaren guid får ni prova på K1:or eller K2:or. Turen inleds med en kort information om teknik samt säkerhet och sen sätter ni er  i kajakerna och paddlar dit väder och vind tillåter.
Tid: 2-4 timmar.