KONFERENS I STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

På Sandhamn Seglarhotell har ni konferens i Stockholm, i gränslandet mellan skärgård och öppet hav. Ni kommer till en komplett konferensanläggning där havsvindarna och den dramatiskt vackra naturen ger en unik inramning.

Konferensen börjar när ni stiger ombord på en båt. Luften, naturen och skärgårdsbebyggelsen ger ro till själen och ni bryter er loss från den grå vardagen. På båten har ni ett inledande konferensmöte, eller passar på att umgås och prata av er. Och efter ett par timmar är ni framme på den plats där skärgården övergår i öppet hav. Vi möter er vid bryggan och hjälper er till rätta.

Utomhusaktiviteter

Under er konferens eller kick-off i Stockholms skärgård kan ni ta en promenad på de små stigarna och lära känna ön. Upptäck sandstranden Trouville med sin vita sand. Och passa på att njuta i vårt utomhus-spa eller upplev aktiviteter som segling, kajakpaddling och sälsafari. Naturen i ytterskärgården väntar på er. Varmt välkommen på konferens i Stockholms skärgård.

Prisexempel
Konferenspaket helpension:   från 1.775 kr/person och natt*
* Priset inkluderar boende (del i dubbelrum) samt måltider och fika. Kostnad för konferenslokal och aktiviteter tillkommer.

KONTAKT OCH BOKNING

För förfrågningar och bokning, kontakta Sandhamn Seglarhotells bokning på tfn 08-574 504 00 eller via e-post konferens@sandhamn.com. Vår bokning har öppet vardagar mellan 8:30 – 16:00.

Övriga försäljningsfrågor eller visning av hotellet, vänligen kontakta oss:

Annika Rydén
annika.ryden@sandhamn.com
+46 (0)70-68 98 060

Sara Afzelius
sara.afzelius@sandhamn.com
+46 (0)70-88 67 352