Avkoppling under konferensen

KONFERENS I STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

På Sandhamn Seglarhotell har ni konferens i Stockholm, i gränslandet mellan skärgård och öppet hav. Ni kommer till en komplett konferensanläggning där havsvindarna och den dramatiskt vackra naturen ger en unik inramning.

Konferensen börjar när ni stiger ombord på en båt. Luften, naturen och skärgårdsbebyggelsen ger ro till själen och ni bryter er loss från den grå vardagen. På båten har ni ett inledande konferensmöte, eller passar på att umgås och prata av er. Och efter ett par timmar är ni framme på den plats där skärgården övergår i öppet hav. Vi möter er vid bryggan och hjälper er till rätta.

Utomhusaktiviteter

Under er konferens eller kick-off i Stockholms skärgård kan ni ta en promenad på de små stigarna och lära känna ön. Upptäck sandstranden Trouville med sin vita sand. Och passa på att njuta i vårt utomhus-spa eller upplev aktiviteter som segling, kajakpaddling och sälsafari. Naturen i ytterskärgården väntar på er. Varmt välkommen på konferens i Stockholms skärgård.

Prisexempel
Konferenspaket helpension:   från 1.725kr/person och natt*
* Priset inkluderar boende (del i dubbelrum) samt måltider och fika. Kostnad för konferenslokal och aktiviteter tillkommer.

KONTAKT OCH BOKNING

För förfrågningar och bokning, kontakta Sandhamn Seglarhotells bokning på tfn 08-574 504 10 eller via e-post konferens@sandhamn.com. Vår bokning har öppet vardagar mellan 8:30 – 16:00.

Övriga försäljningsfrågor eller visning av hotellet, vänligen kontakta oss:

Annika Rydén
annika.ryden@sandhamn.com
+46 (0)70-68 98 060

Sara Afzelius
sara.afzelius@sandhamn.com
+46 (0)8-574 504 10

Svenska Möten

Sandhamn Seglarhotell är utvald och stolt medlem av Svenska Möten. Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Sandhamn Seglarhotell är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Sandhamn Seglarhotell äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk.

Deltagarhantering

Vi vet att det är mycket att tänka på och hålla reda på inför större möten och evenemang, men även för de mindre mötena. Med Svenska Mötens registreringssystem och deltagarhantering följer du dina deltagare under hela arrangemanget – från inbjudan, via en egen webbsida med en smidig anmälningsfunktion, hantering på plats, betalningslösning till utvärdering på plats.

Här är några av fördelarna:

  • En skräddarsydd, webbaserad arrangemangssida
  • Utskick av inbjudningar
  • Verktyg för deltagarregistrering
  • Smidig betalningslösning
  • Deltagarregistrering på plats inkl. hantering av namnbrickor
  • Kommunikation med deltagarna innan, under och efter mötet
  • Uppföljning – återkoppling från deltagarna

Varför använda vår tjänst för deltagarhantering?  

  • Du får mer tid över till övrig planering och förberedelser
  • Du får kontroll, översikt och snabb rapportering
  • Deltagarna får ett professionellt intryck av din organisation

Läs mer på www.svenskamoten.se.

Sandhamn Seglarhotell är medlem i Svenska Möten

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten