Konferens med aktiviteter i ytterskärgården

Inspirera medarbetare med en teambuilding i Stockholms skärgård!

Roliga, kluriga och kreativa aktiviteter, god mat och dryck, ett bekvämt boende och moderna konferenslokaler. Det hittar ni på Sandhamn Seglarhotell. Passa även på att boka hotellets utespa med heta badtunnor och bastuflottar.

Erbjudande:
Boka er konferens på Sandhamn Seglarhotell under november 2019-mars 2020 så får ni rabatt på Sandhamnsguidernas tre aktiviteter; Teamutmaningen, De 39 stegenoch Uppdraget i Sandhamn. Läs mer om aktiviteterna här intill.

Snabbformulär

Lämna din namn, telefonnummer och/eller epostadress så hör vi av oss inom kort!

Aktiviteter

De 39 stegen… är en tävling där ni i laget får 39 frågor/uppgifter att lösa. Alla kan delta och ni kan välja att göra allt tillsammans eller fördela uppgifterna utefter gruppens unika förmågor. Under tävlingen kommer ni se en del av Sandhamn, samverka med öborna, klia era geniknölar, ge era smaklökar en utmaning och vara både fyndiga och kreativa. Ni kommer göra något kul tillsammans, tävla och vara utomhus. En bra och underhållande kombination.

För vem: Alla kan vara med

Tid: 1,5 timme. Går att göra i mörker, då blir alla utrustade med pannlampor

Pris: 295 kr/person (ordinarie pris 345 kr/person) exkl. moms. Minst 18 personer.

Bra att tänka på: Aktiviteten är utomhus, så vid behov regn- och vindtäta kläder och skor.

Teamutmaningen är en övning i kommunikation och samarbete. Alltså ingen tävling utan en aktivitet som stöder en grupps önskan att komma tillsammans, jobba som ett lag, lära känna varandra och utvecklas som grupp. Frisk skärgårdsluft och många skratt får ni på köpet. Gruppen guidas till olika stationer där en erfaren handledare ger förutsättningar för er att lösa uppgifterna. Handledaren ger feedback på gruppens förmåga där och då samt ställer värdefulla frågor som kanske väcker diskussion inom gruppen.

För vem: Mindre grupper som vill teama. Alla kan vara med, övningarna går att anpassa efter gruppens fysiska förmåga.

Tid: 2,5 timme.

Pris: 6.520 kr/grupp (ordinarie pris 8.150 kr/grupp) exkl. moms. Antal: 6-12 personer.

Bra att tänka på: Aktiviteten är utomhus, så vid behov varma regn- och vindtäta kläder och skor.

Uppdraget på Sandhamn är en övning, eller tävling, i samarbete och kommunikation. Ni är utomhus i Sandhamns fantastiska natur och får tillfälle att klura, jobba, skratta och uppleva. Gruppens förmågor utmanas utan att någon individuell prestation bedöms. Lagen letar sig med hjälp av ledtrådar fram till olika stationer där instruktörer finns på plats och vägleder. Hur ni väljer att lösa uppgifterna, samt hur utfallet blir, kommer säkerligen ge er en hel del tankeställare och samtalsämnen att ta med tillbaka till jobbet på hemmaplan.

För vem: Alla kan vara med, går att anpassa övningarna mer eller mindre fysiskt.

Tid: 2,5-3 timmar.

Pris: Startkostnad: 7.000 kr. Per person: 350 kr (ordinarie pris 495 kr) exkl. moms. Antal: 12-120 personer.

Bra att tänka på: Aktiviteten är utomhus, så vid behov varma regn- och vindtäta kläder och skor.

Kontakta oss
Tel: 08-574 504 10
E-post: konferens@sandhamn.com