Avkoppling under konferensen

Konferensförfrågan

Sandhamn Seglarhotell är ett lämpligt val för så gott som alla konferenser och möten. Läget längst ut i Stockholms skärgård ger distans till storstan och en storslagen naturupplevelse. Vi erbjuder något unikt, som måste upplevas.

Vi välkomnar allt från mindre ledningsgrupper till grupper med hundratals människor som vill boka konferens i Stockholm med omnejd. Vår konferensbokning skräddarsyr en konferens eller kick-off utifrån era behov.

Året-runt-destinationen Sandhamn

Många förknippar Sandhamn med sommar och sol. Men faktum är att våra konferensgäster framför allt bokar sin konferens så att den äger rum på hösten, vintern och våren. De kommer till en plats med stillhet och tid för eftertanke. En plats där naturen är förförande vacker och väntar på att fler ska upptäcka den. Fyll i kontaktformuläret så återkopplar vi omgående. Vår konferensbokning har öppet vardagar kl 8:30–16:00.

KONTAKT OCH BOKNING

För förfrågningar och bokning, kontakta Sandhamn Seglarhotells bokning på tfn 08-574 504 00 eller via e-post konferens@sandhamn.com. Vår bokning har öppet vardagar mellan 8:30 – 16:00.

Vill du hellre bli kontaktad, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er!
* obligatorisk information.

  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
    Välj vilken information du önskar.