Lerduveskytte en solig dag

Teambuilding: De 39 stegen och lerduveskytte

– Sikta högt och vinn ett pris.

Fyra timmar konferens följs av en energiboostande lunchbuffé i Seglarrestaurangen. Med huvudena på skaft och indelade i lag åker ni sedan båt till grannön, där ni tävlar i en rolig och berikande frågesport i naturen. Med alla lag i mål avslutas utflykten med lerduveskytte. Tillbaka på hotellet tar ni sedan igen er i badtunnor och bastuflotte där ni serveras öl och snacks. Kvällen inleds med middag i Seglarrestaurangen. Efter en uppfriskande kvällspromenad till Trouville stranden avslutas aftonen med en lätt vickning på hotellet.
(4 tim konferens)

Program
Ni anländer klockan 8:00 på morgonen till Sandhamns ångbåtsbrygga med skärgårdsbåt (om ni inte föredrar att ta er ut på eget vis, till exempel med taxi- eller chartrad RIB-båt). Där möter vi er för att ta er till hotellet, en promenad längs vattnet på tre minuter. Avfärd från ångbåtsbryggan följande dag är klockan 8:15, om ni inte tar er hem med eget färdmedel.

DAG 1

8:30 Konferens

10 Förmiddagsfika i Seglarrestaurangen.

10:20 Konferens

12:30 Lunchbuffé i Seglarrestaurangen

13:30  39 Stegen. En teambuildingaktivitet i det fria, där ni lär känna både ön och varandra.

15:30 Lerduveskytte. I grupp tävlar ni om flest träffar.

17.00 Utomhus-spa: badtunnor, bastuflotte, öl och skärgårdstapas (Precis vid hamnen ligger vårt utomhus-spa Sea Club, som har utsikt med havshorisont)

19:30 2-rätters middag i Seglarrestaurangen (vi mejlar er menyförslag)

21.00 Kvällspromenad till Trouville-stranden

23:00 Korv med bröd och klassiska tillbehör, hemgjord räksallad och öl

DAG 2

7:00-9:30 Frukostbuffé

8:15 Hemfärd