Sandhamn Seglarhotell

Pressmeddelande 13 december 2016

Seglarhotellet storsatsar på grupper och konferenser

Nu storsatsar klassiska Sandhamn Seglarhotell på konferenser och stora grupper under hela vintersäsongen.
– Det här innebär att vi ökar tillgängligheten för stora grupper, framför allt på helgerna, säger Seglarhotellets vd Oscar Lindeberg.

Under sommarhalvåret maj till oktober fortsätter verksamheten precis som tidigare, med både privatbokningar och större grupper.

Med sitt unika läge i Stockholms skärgård har Sandhamn Seglarhotell varit ett mecka för både privatgäster, stora sällskap och konferenser i många år. Under vinterhalvåret november till april har dock grupperna och konferenserna varit i stor majoritet.

– Därför har vi nu beslutat att enbart rikta oss mot konferensgäster och större privata sällskap, till exempel bröllop och events, under vintersäsongen. För oss innebär detta en jättemöjlighet att både sälja och leverera en ännu bättre hotellupplevelse för våra konferensgäster. Vi ser dessutom en tendens att allt fler konferenser läggs på helgerna. Och tack vare det här upplägget ökar vi tillgängligheten för de grupperna, som har kapacitet att fylla hotellet på egen hand, säger Oscar Lindeberg och fortsätter:

– Den här omprioriteringen innebär inte bara att vi kan lägga fullt fokus på våra konferensgäster under lågsäsongen – vi frigör dessutom pengar som ger oss möjligheter att utveckla hotellet inför framtiden.

Det nya upplägget börjar gälla vid årsskiftet och fram till sista april. Under sommarhalvåret maj–oktober kommer Seglarhotellet ha öppet precis som hittills, för både privatgäster, konferenser och stora sällskap.

För mer information: Kontakta VD Oscar Lindeberg, 076-829 99 00, oscar.lindeberg@sandhamn.com

 

Sandhamn Seglarhotell invigdes 1999 och ligger längst ut i Stockholms skärgård. Största tillgången är den fantastiska
omgivning och havet som omger Sandön. Sandhamn Seglarhotell erbjuder fyrstjärnigt boende med totalt 200 bäddar. I
hotellbyggnaden finns 79 dubbelrum samt 3 sviter med egen bastu och vid utomhuspoolområdet och hamnen finns 9
lägenheter. Kommer du med egen båt så tar vi emot i hotellets båthamn.