På väg till Sandhamn Seglarhotell

UPPLEVELSEN BÖRJAR NÄR DU RESER HIT

Du kliver ombord på en båt och rör dig förbi ett pärlband av öar. Naturen, vinden och skärgårdsbebyggelsen är lika vacker som rogivande. Du lutar dig tillbaka och samlar tankarna.

Resan till Sandhamn kan också vara starten på konferensen. Ni har ett upptaktsmöte och ställer in kompassen för konferensen.

Skärgårdsbåt från Stavsnäs

Ta buss eller bil till Stavsnäs Vinterhamn på Värmdö. Där kliver ni ombord på en skärgårdsbåt som går till Sandhamn. Efter 30 till 60 minuters resa genom Stockholms skärgård är ni framme i Sandhamn, på gränsen mellan skärgård och öppet hav.

Skärgårdsbåt från Stockholm

Kliv ombord på en skärgårdsbåt på Strandvägskajen i Stockholm. Efter ett par timmars resa genom Stockholms skärgård är ni framme i Sandhamn, på gränsen mellan skärgård och öppet hav.

Båttaxi

Förutom de reguljära turerna går det också bra att boka båttaxi.

Stavsnäs Båttaxi

Erbjuder båttaxi dygnet runt, för mer information ring 08-571 501 00.
Läs mer på www.battaxi.se

Sandhamn Boatcharter

Telefon 0709-97 92 35
Läs mer på www.sandhamnboatcharter.se

Egen båt

KSSS traditionsrika seglarcentrum i Stockholms yttersta skärgård har unika möjligheter för havskappsegling. På Sandhamn, Lökholmen och Telegrafholmen driver KSSS gästhamnar med plats för över 400 båtar! Mer information hittar du här https://ksss.se/hamnar/sandhamn/

Övriga transportmedel

Det går även att ta sig till Sandhamn med RIB-båt, segelbåt, stridsbåt 90, helikopter eller sjöflyg.

Kontakta Sandhamn Seglarhotell på tfn 08-574 504 00 eller via mail så berättar vi mer hur du gör resan ut till en upplevelse. Bokning av din resa gör du sedan direkt med ditt valda transportföretag.