Avkoppling i badtunnan

KOPPLA AV I VÅRA VEDELDADE BASTUFLOTTAR OCH VARMA BADTUNNOR

Bastuflottarna och badtunnorna har öppet för våra weekendgäster 15 september-28 oktober 2017. Bastuflottarna och badtunnorna går att boka för större sällskap eller konferenser från mitten av september till mitten av maj. Barservering finns.

Weekendgäster

Pris för dig som hotellgäst
250 kr/person. I priset ingår en timme/gäst (30 minuter i badtunnan och 30 minuter i en av våra bastuflottar). Tidsbokning krävs. Observera att ni delar tiden i badtunnan/bastuflotten med andra hotellgäster.

 

Pris för dig som extern gäst
250 kr/person. I priset ingår en timme/gäst (30 minuter i badtunnan och 30 minuter i en av våra bastuflottar). Externa gäster är välkomna i mån av plats. Tidsbokning krävs.
Vill du som externa gäst även få tillgång till vårt inomhus-spa så erbjuder vi detta till ett paketpris; 400 kr/gäst (ord. pris 445 kr).

Övrig information

  • Föräldrar ansvarar för sina barn.
  • Barservering finns.
  • I priset ingår lån av badrock, tofflor och handduk.
  • Andra gäster kommer att vara på plats samtidigt i badtunnor & bastuflottar.
Öppettider*
Fredagar Lördagar
16:00-18:00 14:00-17:00

*gäller 15 september-28 oktober 2017. Avvikelser kan förekomma.

Är ni ett större sällskap?

För större sällskap finns möjlighet att hyra bastuflottarna och badtunnorna.

Bastuflottarna och badtunnorna är bokningsbara söndag-torsdag fram till kl. 21:00. Det finns barservering samt möjlighet att förbeställa mat- & snackstallrikar.

Pris
Bastuflotte: 1-6 personer, 2.400 kr ex. moms.
Badtunna: 1-6 personer, 1.200 kr ex. moms.

I ovanstående pris ingår handduk, lån av morgonrock, tofflor och mössa. Mössan, med Sandhamn Seglarhotells logga, får du ta med dig hem. Blir ni fler än 6 personer blir det en tilläggskostnad på 200 kr ex. moms/person.