Hopp från bastubryggan

Upplev naturkraften med kallbad, vedeldade bastuflottar och varma badtunnor

Bastuflottar och badtunnor

 Sjunk ner i en varm badtunna med en kall öl i skymning
– blicka ut över havshorisonten från en bastuflotte.

Sandhamn Seglarhotell bjuder på en annorlunda naturupplevelse under höst, vinter och vår. Skärgården är övergiven, stillsamhet råder och naturens närvaro är påtaglig.

Vårt utespa är en populär konferensaktivitet som ger både glädje och avslappning. Här finner man ro till eftertanke och inspiration. Under vintersäsongen kräver iskalla havsbad lite extra mod av gruppen men effekten blir desto starkare och efteråt känner man sig både piggare och gladare eftersom adrenalin och endorfiner frigörs i kroppen.

Barservering finns, samt möjlighet att förbeställa mat och snacks.

Bastuflottarna och badtunnorna är bokningsbara för grupper alla dagar i veckan från september t.o.m. maj.

Pris
Bastuflotte, 1-6 personer: 2 400 kr exkl. moms
Badtunna, 1-6 personer: 1 200 kr exkl. moms
* Priset inkluderar mössa till alla deltagare samt lån av badrock, tofflor och handduk. Blir ni fler än 6 personer blir det en tilläggskostnad på 200 kr exkl. moms/person. Totalt 48 personer får plats samtidigt i våra badtunnor och bastuflottar.

KALLBAD

I Sandhamn kan du bada kallbad även när höstregnet öser ner eller vinterisen breder ut sig. Du badar längst ut i Stockholms skärgård, på gränsen till öppet hav. Efter ett uppfriskande dopp värmer du dig i vår vedeldade bastuflotte.

Kallbad kräver lite mod. Men när du badat känner du dig både piggare och gladare, eftersom adrenalin och endorfiner frigörs och far runt i kroppen. Kallbad kan ha positiv inverkan på fysiska problem, och endorfinerna kan motverka depression. Framför allt är kallbad riktigt skönt, särskilt när du efteråt känner fullständig harmoni.

Kallbad är en del av vårt utomhus-spa

Sandhamn är en perfekt destination för dig som vill bada kallbad nära Stockholm. Kallbadet är en del av vårt utomhus-spa, som också har badtunnor och bastuflotte. Du kan sitta med ett glas vin i en badtunna och njuta av havsutsikten och den vackra skärgårdsnaturen. Varmt välkommen och bjud gärna med vännerna på en weekendresa eller ditt företag till nästa konferens.