Båt som ligger vid bryggan

Weekendpaket i Stockholms skärgård

Under vinterhalvåret (nov-apr) kan du komma för en konferens, event eller för att fira en högtid på den plats och det hotell där Stockholms skärgård möter öppet hav. Under sommarhalvåret (maj-okt) öppnar vi upp för våra weekendgäster och under sommarveckorna (v. 26-32) håller vi öppet för alla, varje dag. Välkommen!

Våra weekendpaket i skärgården visar Sandhamns olika ansikten. Ta Waxholmsbåten hit för en romantisk weekend och övernatta i ytterskärgården med den du älskar. Boka en tjejhelg eller ett hotellpaket med utomhusträning. Eller kom hit för att bemästra vinden – vi erbjuder seglingsweekends både för dig som är erfaren skeppare och dig som seglar för första gången.

Du kommer bli berörd

Alla som besöker Sandhamn blir berörda, på ett eller annat sätt. Karga klippor, vita sandstränder och havsvindar som ger kraft och liv till själen – i Sandhamn är du mitt i naturen. Du upplever naturens krafter, och du gör det under trygga former. Köp ett hotellpaket och bjud med någon eller några du tycker om på en weekend i Stockholms skärgård.