Härliga klippor i skärgården

WEEKEND I STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

Sandhamn och skärgården väntar på dig. Kom ensam eller bjud med någon du tycker om, och upplev den speciella plats där Stockholms skärgård övergår i öppet hav.

I Sandhamn Seglarhotells utomhus-spa njuter du av vår bastuflotte och våra vedeldade badtunnor. Utsikten är magnifik, och har du tur ser du en säl när du tar ett dopp i havet. Under en skärgårdsweekend i Sandhamn kan du också låna cyklar eller gåstavar och upptäcka Sandöns stigar i blåbärsskogen och de kritvita sandstränderna.

Sandhamn – mer än bara sommar och fest

Sandhamn är en plats med många ansikten. På sommaren vibrerar ön av fest och party. Semesterseglare lägger till i hamnen och trycket är stort på restauranger och barer. Det många inte vet är att Sandhamn är en idyllisk plats att besöka året runt. Våra privatpaket kan du boka maj-oktober.

Stillheten breder ut sig över ön och under en skärgårdsweekend får du naturen nästan för dig själv. Den friska luften fyller dina lungor och på kvällen slår du dig ner i Seglarrestaurangen. Mätt och belåten fortsätter du kvällen med vår pianobar, som lockar till allsång, lycka och många leenden.